Гмурнете се в най-красивите водопади и морета през август с Travel Channel!

Travel Channel е телевизията, която ви дава едно различно изживяване при пътуване до известни и непознати дестинации. Когато се отправяте на пътешествие, важна е емоцията, независимо дали сте планирали луксозна почивка, приключенски поход, кулинарно бягство или екзотично преживяване. Всичко това достига до вас чрез предаванията на Travel Channel. Телевизионният канал се излъчва в 130 страни в Европа, Америка, Африка, Близкия Изток и Азия и е преведен на 21 езика.

Travel Channel предлага:

Приключения

С поредиците на Travel Channel ще бъдете част от приключенията до изумителни кътчета на планетата.

Пътешествия

С Travel Channel може да надникнете зад кадър и да разберете как се случва едно пътуване – ще се срещнете с хората, които помагат това да се случи по най-добрия начин. Например, имате опит на аерогарата като пътник, но какво се случва от другата страна ще разберете чрез Travel Channel и поредицата Летище 24/7: Маями.

Храна

Вкусете света – нови страни, нови лица, нови вкусове. Travel Channel представя невероятна храна от различни кътчета на света.

Лукс

Живейте в малко повече лукс! Позволете Travel Channel да ви отведе в света на стила, изобилието и разкоша. Ще попътувате първа класа до луксозни дестинации.

Пътуване с адреналин

Travel Channel е емоция, защото не можем да бъдем равнодушни към пътешествията. Но тук продуцентите добавят и доза адреналин, особено когато става дума за мотори.

Лайфсайл

От покупката на луксозен дом до избора на хотел и начина на почивка – всичко това е начинът ви на живот. Travel Channel представя света през камерата на своите автори, а изборът е ваш.

Елате при Travel Channel на фестивала „София диша“, за да се позабавлявате и да научите повече за летните премиери на Travel Channel:
„Най-тайните плажове“ – всяка събота от 21:00 часа;
„Екстремни водни паркове“ – по два епизода в събота от 23:00 часа;
„7 водни чудеса“ – по два епизода в събота от 21:00 часа.

Travel Channel ще ви очаква на улица Оборище!