Модерна кулинарна каравана поставя на кръстопът основните направления в кухнята

ПОСОКИ е най-новата звезда на street food сцената – модерна кулинарна каравана, поставяща на кръстопът основните направления в кухнята. Вдъхновени от вкусните американски бургери, вълнуващата морска храна, апетитните вегетариански ястия и изкушаващите сладкарски произведения, създадохме семпло, но разнообразно меню, в което всеки може да разпознае себе си.

В случай, че сте любители на морската кухня, непремено опитайте авторския им рибен бургер, който умело съчетава приготвено с много любов и по специална рецепта рибно кюфте, чедър, свежи салати, нежен сос Тартар и питка с неустоима хрупкава коричка.

Екипът на ПОСОКИ кипи от енергия и се стреми с всяка хапка да събуди у Вас вкуса на приключението! Специално за София Диша ще ви разходят в различни „посоки“ с вкусни бургери, свежи салати, симпатични чашки с морски дарове и разбира се за завършек – сладки изненади. Няма да ви оставят и жадни – при ПОСОКИ може да намерите и домашен студен чай и вкусна сангрия. 


София Диша е първото официално събитие, в което ПОСОКИ ще вземе участие – мястото е Релакс зоната на фестивала на площад “Свети Александър Невски”, датите са 26-ти и 27-ми август.

Повече информация относно спирките на тяхното пътешествие можете да откриете във Facebook.