Научете песните от Аладин и вълшебната лампа с Tamara Voices на София Диша 2017

Тамара Войсес или Tamara Voices е вокална формация с интерес към джаза и съвременни интерпретации на разнородна по стил музика. Замислена и създадена като творческа лаборатория за студенти от НМА “Проф. Панчо Владигеров”, формацията бързо надхвърля първоначалната си идея и се изявява на много сцени и фестивали.

Участници във формацията са: Цветелина Спасова, Кристиан Грънчаров, Димитър Крапчев, Кристиана Атанасова, Светла Михайлова, Анна Войнова, Ицо Любенов, Георги Чапанов, Миглена Русева, а техен ръководител е Тамара Маврова.

За малките посетители на София диша от Tamara Voices са подготвили занимателни и забавни дейности, с които малчуганите да навлязат в света на музиката и театъра.

Младите музиканти ще ви разкажат за Аладин и вълшебната лампа. Ще ви запознаят по забавен начин с главните герои. Децата ще могат да научат любимите песни от Аладин, да изиграят с Ясмин някой танц, да изпълнят някоя задачка и да участват в многобройните забавления, които Tamara Voices са подготвили за тях.

Работилниците ще се проведат на 27-ми август /неделя/ от 10:00, 11:30, 13:00, 16:00, 17:30 и 19:00 ч.

Comments