По-хармоничен свят, чрез личностно развитие и укрепване на връзката между родители и деца

Jagadamba е обучителна организация, която съчетава в себе си програми за личностно развитие на деца и младежи, програми за сплотяване на семействата и укрепване на връзката между родителите и децата. Сред красивата природа и с помощта на нови методи за общуване и преподаване, програмите на Джагадамба са изпълнени с много игри, забавления и емоции, за да подпомогнат пълното разгръщане на човешката личност, за създаването на един още по-хармоничен и красив свят. Джагадамба създават и градят нов тип обогатяващи отношения между хората, вдъхновени от природата.

Тяхната визия е хората да живеят в хармония със себе си и природата. Образователният им подход се основава на три стълба: преподават през главата, сърцето и тялото; работят през изкуството, за да развиват креативност и иновативност; използват силата на природата, за учение и изцеление.

Джагадамба предлагат тиймбилдинг за родители с деца, йога и трекинг пътешествия, младежки академии за личностно развитие и усъвършенстване, детски академии за личностно развитие и усъвършенстване и игровизация на детски рождени дни.Така младежите израстват в един по–пълноценен и хармоничен свят, за да донесат промяната.

По време на юнското издание на София диша 2017, Джагадамба са подготвили приключения за развиване на креативността у децата. Ще представят интерактивна изложба на плакати “През детските очи”, която ще разкрие много игри и изненади за децата. Заниманията им ще включват щафетни игри и творчески ателиета.

Повече за Джагадамба тук и във Facebook.