ДИШАЙТЕ СВОБОДНО С IT ТЕХНОЛОГИИ ОТ ACER!

Тази година изненадите не свършват! На 14-ти и 28-ми август към фестивала „София диша”, ще се присъедини и новаторът в технологиите Acer, чиито ценности не са се променяли през последните 40 години: премахване на границите между хора и технологии. Това, което знаем е, че Acer е повече от технологична компания. Виждаме ги като пъргав отбор от пионери, чиято страст към технологиите се корени в това, да дават възможност на хората да изследват и да създават. Те вярват, че е необходим само един изследовател, за да промени света, и че с правилните инструменти, всеки има потенциала да бъде този изследовател.

Важно е да останем свързани с хората, които обичаме. Важно е да можем да разчитаме на устройството, с което да работим. Важно е да се чувстваме комфортно и да се забавляваме. От Acer могат всичко това, но предлагат и още… Искате ли устройство, с което може да отидете навсякъде? Искате ли технология, с която да преминавате всякакви ограничения? Променете гледната си точка за света, който ви заобикаля с помощта на Acer. Дишайте свободно с IT технологии от Acer!

Потърсете специалната зона на Acer на фестивалното пространство на 14-ти и 28-ми август. Техните прекрасни момичета ще ви посрещнат и ще ви предоставят специален талон за отстъпка. Само посетителите на фестивала „София диша“ ще получат 5% намаление при покупка на продукти с марката Acer от laptop.bg.

Фестивалът за градска култура „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община.