ПАРТНЬОРИ

Фестивалът София Диша благодари на всички свои партньори за подкрепата за реализирането на изданието през 2017. Тяхната помощ дава възможност за разширяването обхвата на фестивала и провеждането му на все по-големи площи.

За втора поредна година Райт Рентал е компанията, която е ключов партньор на фестивала София Диша. Като социално отговорна компания и насочена в подпомагане културното развитие, здравословния начин на живот и спорта, Райт Рентал чрез своята дейност – отдаване под наем на бързо разпъващи се шатри и временни конструкции, мебели и оборудване за събития, спомага за красивата визия на фестивала и практичните решения за участниците му. Райт Рентал си партнира с организатори на корпоративни, частни, културни, спортни и социално насочени събития.

Адвокатска кантора „ПОПОВ и СЪДРУЖНИЦИ“ осъществява конституционна дейност за правно съдействие и защита на правата и законните интереси на своите клиенти - български и чуждестранни физически и юридически лица, чуждестранни компании и финансови институции.

За втора година „Европейска седмица на мобилността“ (ЕСМ) ще бъде представена с атрактивен щанд на фестивала „София диша“. На 26 - 27 август гостите на събитието ще могат да се снимат на тандемен велосипед и така да се включат в кампанията за разумна мобилност, която тази година залага на споделянето на информация, платформи и превозни средства. Мотото на инициативата е „Заедно стигаме по-далеч“ и точно това ще бъдат предизвикани да потвърдят със снимките си участниците.

Биндинг България работим с най-добрите немски, чешки и испански пивоварни и предлагат специална селекция на лагер, пилзнер, ейл и вайс бари, разнообразие от светла, тъмна, червена, полутъмна бира, както и избрана селекция от аксесоари и подаръчни комплекти за истинските цените на пивото. Биндинг България ще ни освежават по време на София диша 2017.

За втора поредна година Decathlon България се включват като партньор на фестивала София диша. Те ще се погрижат за богатата спортна програма през август. Decathlon България предлагат продукти за над 60 вида спорт както техните 20 марки, всяка специализирана в определен спорт или група спортове, така и международни марки. По време на София диша 2017 Decathlon България щe предложат различни видове спорт за малки и големи, в това число спортни атракциони и професионални демонстрации.

МЕДИИ

Фестивалът София Диша благодари и на своите медийни партньори за големия медиен интерес и доброто отразяване и през 2017. Следете сайтовете и ефира на нашите медийни партньори, както и нашия уебсайт за всичко по-интересно около фестивала и процеса на реализирането на тазгодишното му издание. А благодарение на медийните ни партньори тази година ще предложим и много изненади за всички жители и гости на София.

Първото и единствено частно радио в България с национален лиценз стартира своята програма на 21 януари 1993 година точно в 12 часа. Днес Дарик е най-авторитетното частно радио в страната, вечно променяща се медия, която държи на своето наследство, иновативен мениджмънт, динамични маркетингови идеи, креативност. Проектът „40 до 40“ е наситен с много положителни емоции, генерирани от предходните над 120 отличени, от целия екип, който стои зад реализирането на идеята и от всички, които вярват в нея. За да състави списъка на новите 40 млади лидери, Дарик има нужда от подкрепата на всички, които имат в обкръжението си, или самите те са, хора с пламък за промяна в очите. Това може да стане чрез публична номинация в специална платформа на сайта darikradio.bg.

Radio Family вярват, че децата имат право на своя медия – там, където звучи тяхната музика, техните гласове и предавания, техните приказки. Представят си я и така се появява първото детско радио. Събират на едно място над 800 любими детски песни, приказки от цял свят и предавания, които развиват въображението и предизвикват любопитството. Те вярват, че децата имат право на качествено съдържание, затова се стремят да създават красиви драматизации и филми, да мислят за смислени програми. Вярват в партньорствата, защото децата имат таланта да ни събират. Така в програмата им се появяват чудесни кампании, предавания, рубрики.

Радио FM+ започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 г. То е първото частно радио в България, създадено от Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов. Получава първата лицензия за частно радио в България и започва излъчване на 15 октомври в ефира на София. През годините се разраства до национална радиомрежа и в момента достига до над 16 града на страната.

София играе е най-четеният сайт за места и събития за деца в София. За родителите, които обичат да търсят. За родителите, които обичат да играят. За родителите, които обичат. София играе се стремят да направят един град, с места и събития, в който да искаме да отглеждаме нашите деца.

City® Info Guides е клутурно и туристическо издание за градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Списанията предлагат едновременно полезна информация за настаняване, хапване забавление, бизнес и други в столицата на България и предлага интересна гледна точка за начина на живот в страната, традициите и културата, както и карти на градовете и градския транспорт.