Radio Family ще огласят Детската зона на София диша и през август

За първа година фестивалът за градска култура, който ежегодно затваря знакови софийски улици за движение на автомобилите и ги отваря за изкуството на младите артисти, ще се проведе на една локация – площад „Св. Александър Невски“ – в последните съботи и недели от месеците юни и август: 24, 25 юни и 26, 27 август. Причината за промяната е подготовката на столицата за председателството на Европейския съвет през 2018 г. и желанието на организаторите по време на форума да представят младите български таланти от различни сфери на изкуствата.

За първи път във фестивала ще участват и тазгодишните ни партньори Radio Family! Дори през юни отпразнуваха 5-ия си рожден ден с нас и внесоха допълнителна празнична атмосфера в детската зона на фестивала.

И през август ще огласят района с най-любимите детски песни по Radio Family, а до забележителната им музикална кутия ще има и една друга специална кутия. Тя ще събира желанията на родителите за града, в който искат децата им да растат игриви и щастливи. Желания за ремонтирани детски площадки, нова зебра, пейка край блока… Ще изтеглят едно от всички тези желания и с общи усилия ще го сбъднат!