Rockacoca: “Искаме да има повече поводи и места да се съБИРА-ме и Диша-ме по-често!”

Rockacoca стартира преди 7 години, като бранд за алтернативна мода и ръчно рисувани кецове. През времето се развива, като студио за дизайн и печат, за обслужване на корпоративни клиенти, за които създава нестандартни дизайни и продукти. Rockacoca продължава да поддържа собствения моден бранд с шантави дизайни за тишърти и аксесоари, в които се припознават хора, водещи свободен градски, морски, къмпингарски и бирен начин на живот. 

Вие сте…

Rockacoca… или Рая и Анжи, познати, като Двата Смока. ☺

Какво ще представите по време на фестивала София Диша 2017?

Шантави дизайни за тишърти и аксесоари, в които се припознават хора, водещи свободен градски, морски, къмпингарски и бирен начин на живот. 

За първа година ли участвате във фестивала и защо решихте да се включите?

Участваме за 4-та поредна година. С огромно нетърпение очакваме да се видим и тази.
Много харесваме идеята за фестивала в сърцето на нашия град. Искаме да се чустваме въвлечени в събитието, да се запознаем с нови и готини хора с подобен начин на мислене и да участваме в промяната на средата около нас.

Как се развива художествената сфера, в която работите?

С появата на подобни събития се дава възможност на талантливи автори да покажат своите проекти и да променят насоките на градския живот. В тази връзка смятаме, че в сферата се случват готини и интересни събития, в които нашите колеги изпъкват.

Избройте няколко имена на артисти от вашата художествена сфера /български или чужди/, които ви вдъхновяват?

Кефим се на всякакви откачени стрийт артисти с бунтарски нрав, които имат смелоста повече да действат и създават и по-малко да се представлявят. ☺

Какво харесвате в София и какво не харесвате и искате да промените?

София е нашият град и много си го обичаме. Много ни харесва, че можем свободно да си пием биричка с приятели в парка, но има нужда от повече пространство за човечетата, а не за колите. Искаме да има повече поводи и места да се съБИРА-ме и Диша-ме по-често 😉

Защо хората непременно трябва да се спрат при вас?

Защото при нас винаги е весело и всеки може да си намери забавна тениска за себе си или приятел.

За повече инфо, може да разгледате сайта на бранда на адрес rockacoca.com

Comments