ФОНДАЦИЯ СД

Фондация София Диша е неправителствена организация, обърната към столичния град и младите хора в него.

Всички ние искаме да живеем в един по-удобен, по-чист, по-красив и интересен град. В същото време се гордеем с традициите, историята и културата, натрупвани в хилядолетията на развитието на София. Фондация София Диша поставя в центъра на своята дейност трансформацията на градското пространство, заедно с укрепването на гражданското общество на жителите му.

Всички ние искаме да живеем в един по-удобен, по-чист, по-красив и интересен град.

Фондация София Диша в партньорство със Столична община организира ежегодно градски фестивал със същото име, който успява да превърне за ден, всяка неделя от месец август, част от града ни в неподозирано място, изпълнено с нов живот и атмосфера.

Проектите, по които работим са свързани с повишаването на квалификацията на младите хора и разширяването на техните образователни хоризонти.

В периода от 2010 до 2014 година, Фондация София Диша подкрепи със своите дейности кандидатурата на София за Европейска столица на културата за 2019 година.

ЧЛЕНОВЕ НА УС


Fatal error: Call to a member function is_single() on a non-object in /home/sofifkux/public_html/wp-includes/query.php on line 595