7 ДНИ ДО НАЧАЛОТО НА 7-МОТО ИЗДАНИЕ НА СОФИЯ ДИША НА 7-МИ АВГУСТ

Остават точно 7 дни до 7-ми август /неделя/, когато стартира 7-мото издание на фестивала за градска култура София Диша. Тройното съвпадение на щастливото число 7 е напълно случайно, но пък ще се възползваме от него абсолютно нарочно, за да дадем старта на обратното броене.

През следващата седмица ще обявим програмата за първата неделя на София Диша 2016, ще представим участниците и подкрепените социални каузи на тематичните зони – Творческа зона Staropramen, Спортна зона Decathlon, Релакс зона, Базарна зона и Детска зона.

Първата неделя на София Диша е на 7-ми август на улица Иван Денкоглу в София.

Подробна информация за локациите, програмата, участниците и каузите на фестивала можете да откриете на нашия сайт sofiadisha.com и в социалните мрежи – Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и Google+.

Фестивалът София Диша е част от Календара на културните събития на Столична община. Фестивалът се осъществява с подкрепата на Staropramen и партньори: Министерство на Външните работи на Република България, Летище София, Right Rental (Mastertent), Спортни магазини Decathlon, Адвокатска кантора Попов и партньори и Нови публики.